Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zondag, 24 september 2017

Suzan Tuinier

Suzan Tuinier is een voedingsdeskundige met jarenlange ervaring in voedingsvoorlichting. Ze weet veel over vitamines en mineralen, voeding en diëtetiek. Ze is coördinator van het Vitamine Informatie Bureau. Daarnaast gaat haar moederhart sneller kloppen als het om kindervoeding gaat.
 

Wil jij een vraag stellen aan Suzan? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal Suzan deze beantwoorden en publiceren we deze op de site.

Je kunt bij Suzan terecht met vragen over gezonde voeding, afvallen, diëtetiek, vitamines en mineralen.

Praktijk / kliniek

Het Vitamine Informatie Bureau is een voorlichtingsbureau op het gebied van vitamines en mineralen. "In mijn functie als coördinator geef ik objectieve en wetenschappelijk verantwoorde informatie aan consumenten, de media en professionals."

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.

Expertise
Voedingsdeskundige