woensdag, 16 juni 2021

Boekrecensie: Koken op wielen

Iedereen kan op een campingstelletje een blik bruine bonen opwarmen. Maar waarom zou je dat doen als je ook op vakantie snel en makkelijk de meest fantastische gerechten kunt klaarmaken? Met 'Koken op wielen' als leidraad maak je gezonde, lekkere en makkelijke gerechten.
Auteur:
Martin Dorey & Sarah Randell
Jaar van uitgave:
2011
Prijs:
€ 19,95
ISBN:
9789021550572
Aantal pagina's:
281

Wie droomt niet van een vakantie in zo’n leuk camperbusje? Of je nu daadwerkelijk in zo’n busje reist, een leuk appartement geboekt hebt, of je tent op een gezellige Franse camping neerzet; Koken op wielen komt zeker van pas.

Survival kookboek

Het is een kookboek, maar ook een survivalgids voor de avontuurlijke kampeerder. Wil je weten hoe je een warme douche regelt in the middle of nowhere? Of hoe je zelf je maaltijd bij elkaar kunt scharrelen in de natuur? Of waarom je nooit moet rijden met slippers aan? Op al deze praktische vragen vind je het antwoord. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de ruim tachtig overheerlijke recepten om te bereiden op je kleine gasstelletje.

Tweepitter

Koken op wielen leest als een avonturenboek en staat vol geweldige tips, ideeën en recepten die je op twee pitten kunt koken. Van strandjutten en vliegeren tot het plukken van wilde bessen of het maken van je eigen hangmat, met dit boek in de reistas haal je het maximale uit elk moment en elke plek waar je bent.

Schrijver Martin Dorey is surfer, vader, garnalenvisser en trotse eigenaar van Pootle: een 29 jaar oud Volkswagenbusje. Hij had zijn eigen tv-serie op de BBC, genaamd One Man and his Campervan. De receptuur in dit boek komt van Sarah Randell. Een doorgewinterde foody met veel twee-pits ervaring.

Trefwoorden: