Win 10x waterfles met Fruit Infuser

Maak je eigen fruitwater

Getty Images

Water met een smaakje is hartstikke hip en als je het zelf maakt ook nog eens ontzettend gezond. Op warme dagen komt ‘gewoon’ water op een gegeven moment wellicht je neus uit. Voeg wat fruit, groente of kruiden toe en de beleving is ineens heel anders. Voor onderweg biedt de waterfles met Fruit Infuser uitkomst. En wij mogen er tien verloten.

Gemiddeld heb je zo’n 1,5 tot 2 liter vocht per dag nodig. In de praktijk blijkt dat veel mensen te veel. Of je drinkt vooral sappen en frisdranken. Lekker natuurlijk, maar ook rijk aan calorieën en dus niet zo gezond. Water blijft de beste keuze, maar op den duur is dat wellicht wat saai.

Een schijfje limoen, komkommer of een takje munt aan je water toevoegen, geeft al een heel andere smaak. Of wat dacht je van citroen, framboos en rozemarijn? Met groente, fruit en kruiden kun je eindeloos variëren. Daarbij is fruitwater heel makkelijk zelf te maken, caloriearm en gezond. Bekijk voor inspiratie eens deze elf recepten.

Fruit Infuser

Thuis kun je natuurlijk een karaf fruitwater standaard in de koelkast zetten, maar hoe doe je dat onderweg of op je werk? Voor die momenten biedt de Fruit Infuser uitkomst. Deze waterfles bevat een speciaal compartiment voor stukjes fruit, groente of kruiden. Op die manier heb je altijd je eigen water met een smaakje bij de hand.

De fles helpt je om op een lekkere manier voldoende water te drinken. De inhoud is maar liefst 700 milliliter, maar je kunt hem ook met gemak meerdere keren bijvullen. En dankzij je zelfgekozen inhoud ziet zo’n fles er een stuk aantrekkelijker uit dan een standaard flesje water.

Getty Images
De waterfles met Fruit Infuser is verkrijgbaar in drie kleuren en kost €14,95. De siliconendeksel is lekvrij en de fles zelf is gemaakt van zeer helder en onbreekbaar tritan. Meer informatie vind je op fruitinfused.nl.

Deze prijsvraag is verlopen, je kunt helaas niet meer meedoen. Een overzicht van de lopende prijsvragen vind je hier.
 

Auteur 
  • Annemieke Hoogland