maandag, 26 oktober 2020

Thaise vleeskoekjes

Rundertartaar met pit

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosuitje
  • stukje rode peper of 1 kleine
  • groen pepertje (rawit)
  • 1 theelepel currypasta
  • 200 gram rundertartaar

Bereiding

1. Pers het teentje knoflook boven een kom uit.
2. Maak het bosuitje schoon en snijd het in dunne ringen.
3. Snijd het stukje peper fijn.
4. Doe alle ingrediënten bij de rundertartaar en kneed alles goed door elkaar.
5. Vorm er 6 kleine koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
6. Verwarm een koekenpan en bak hierin de vleeskoekjes in 10 minuten gaar en bruin.
 

Menusuggestie

Lekker met Cinese koolsalade en volkoren noedels.
 
Hiervoor heb je nodig:
1 paksoi
1 eetlepel olie
150 gram volkoren noedels

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Bron(nen):
Energie
510 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
55 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Vezels
9 gram
Zout
0,72 gram