Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zondag, 30 april 2017

Win 10x Biotona smoothies, shakes & juices

80 recepten voor een gezonde leefstijl

Advertorial
Hoewel iedereen al snel de link legt tussen groenten en fruit en een goede gezondheid, blijken veel mensen er niet in te slagen er voldoende van binnen te krijgen. De tachtig smoothies, shakes en juices in dit boek van Biotona helpen om op een aantrekkelijke en lekkere manier groenten en fruit te nuttigen. Wij mogen tien exemplaren verloten onder onze bezoekers. Wil je een kansje wagen? Laat dan snel je gegevens achter!

De recepten in dit mooie boek krijgen een extra dimensie en een gezondheidsboost dankzij een dosis superfoods. Met superfoods wordt een ruim gamma bessen, noten, zaden, grassen, paddenstoelen en andere voedingsmiddelen bedoeld die bomvol essentiële voedings- en beschermstoffen zitten. De 100 procent veganistische, gluten- en lactosevrije recepten zijn niet zomaar samengesteld. Ze hebben een voor een een doel, waarvoor de ingrediënten die gebruikt zijn zorgvuldig zijn uitgekozen.

Met Smoothies, shakes & juices kun je jezelf eenvoudig en snel een extra gezondheidsboost geven. Als basis worden uitsluitend plantaardige en 'raw' ingrediënten gebruikt, boordevol antioxidanten en talloze fytonutriënten. De tachtig gezonde recepten zijn opgedeeld in negen functionele groepen, waaronder Anti-aging, Detox, Feel good, Heart health & Metabolism, Kids en Sports. Ze zullen je ongetwijfeld inspireren om zelf met fruit(sappen), groenten(sappen), noten, zaden, kruiden en superfoods aan de slag te gaan. De handige experimenteertabel kan je helpen bij het creëren van jouw ultieme smoothie. Het boek geeft je bovendien antwoord op enkele veelgestelde vragen over smoothies, shakes, juices en superfood.

Een voorproefje van de recepten uit dit boek:

- Purple Rain smoothie
- Cholé Olé smoothie
- Cleansing Greens smoothie

Wij mogen van Biotona maar liefst tien exemplaren weggeven. Wil jij een kansje wagen? Vul dan voor 30 april 2017 onderstaande formulier in.

Biotona is een merk van KeyPharm en staat garant voor 100 procent natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering. Deze productrange is verkrijgbaar bij Holland Barrett.