maandag, 27 september 2021

Verwenweek 'Natuurlijk vitaal'

7 nachten v.a. € 278,- p.p.

Maak kennis met het thermale water van de Lambertus-bron in de regio Baden-Würtettemberg in het zuiden van Duitsland. De heerlijke wellness en de prachtige omgeving van Bad Schönborn staan garant voor een heerlijk weekje kuren. Kies uit een verblijf in het hotel of in jullie eigen vakantiewoning.

Bad Schönborn ligt in het noordwesten van Baden-Württemberg tussen Heidelberg/Mannheim en Karlsruhe. Hier draait alles om de befaamde Muschelkalk, de kalkrijke kleigrond van de Lambertus-bron. Deze draagt bij aan de verlichting van reumatische en motorische aandoeningen. Het heilzame water bevordert de bloedtoevoer naar de spieren en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop en het metabolisme.

Kortom, de ideale omstandigheden voor een welverdiende gezondheidsvakantie. De geneeskrachtige wateren van Bad Schönborn zijn uniek in Duitsland. Het bronwater heeft een natuurlijke temperatuur van +43,8°C en is kleurloos en helder. In de zeeachtige lucht bevinden zich vitaliserende aërosolen, die op geheel natuurlijke wijze de doorbloeding van de longen en het transport van zuurstof naar het bloed stimuleren.

Geniet van alle voorzieningen in het Thermal-Solebad met diverse thermale baden, het uitgebreide saunalandschap, de Dode Zeezoutgrot of van de vele andere relaxmogelijkheden. In het nieuwe Sole-Aktiv Park Bad Schönborn kun je daarnaast actief aan de slag en aan je eigen fitheid werken. In Bad Schönborn werd het eerste Duitse Wandelinstituut opgericht, dus wandelen zit hier in het DNA van de omgeving. De prachtige natuur, de vele bezienswaardigheden en rijke historie lenen zich goed voor een paar mooie uitstapjes in de omgeving.

Onze aanbieding:

•    7 overnachtingen met ontbijt (in de vakantiewoning zonder ontbijt)
•    5 x toegang tot het Thermal-Solebad (inclusief aqua active programma)
•    2 x revitaliserende rugmassage (duur: 20 min)
•    1 x toegang tot de "Dode Zeezoutgrot"
•    Gastenkaart Bad Schönborn

7 nachten v.a. € 278,- p.p.
(Aankomst is het hele jaar mogelijk)