maandag, 17 februari 2020

Handig een tweede bril

Multifocale brillenglazen voor specifieke situaties

Advertorial
In specifieke situaties hebben onze ogen iets extra's nodig. En dan hebben we het niet over een leesbril.

Natuurlijk kan je alles doen met één en dezelfde multifocale bril. Maar je hebt toch ook verschillende schoenen in de kast voor verschillende activiteiten? Omdat het ene paar nu eenmaal fijner loopt of beter past bij die specifieke activiteit. Dit geldt ook voor ons zicht. Wist je dat er, voor naast je dagelijkse multifocale bril, verschillende innovatieve kijkoplossingen bestaan voor specifieke situaties als schermgebruik, achter het stuur, in de zon en tijdens het sporten? Multifocale brillenglazen die je in deze situaties net dat beetje meer kijkcomfort geven dan je hebt met je dagelijkse bril.

Bij beeldschermgebruik

We zitten steeds vaker en langer achter een beeldscherm. Voor werk en in vrije tijd. Ben je een multifocaal drager? Dan merk je ongetwijfeld dat het niet altijd even prettig kijkt. Voor onze huidige digitale levensstijl heeft Essilor speciale brillenglazen ontworpen. Met Varilux Digitime heb je een geoptimaliseerd zicht en de juiste houding bij gebruik van digitale devices, laptop en tv. Zo beantwoord je ongestoord je e-mails en blijf je bij via social media.

Achter het stuur

En zit je niet achter je beeldscherm, dan zit je ongetwijfeld regelmatig in de auto. De dagen worden weer korter. Heb je ook wel eens last van de reflecties in het donker? Met Varilux Roadpilot heb je optimaal zicht achter het stuur. Deze glazen geven je een breed gezichtsveld, zodat je alles goed ziet op de weg en verminderen de hinderlijke reflecties.

In de zon

Die reflecties in het donker op de weg zijn vervelend, maar wat dacht je van de zon? We genieten volop van de heerlijk zonnestralen en worden ons ook steeds bewuster van de schadelijk invloeden van de zon. Bescherm jij je ogen net zo goed als je huid? Een zonnebril op sterkte is een tweede multifocale bril die iedereen zou moeten hebben. Hiermee bescherm je je ogen tegen het schadelijke uv-licht.

Tijdens het sporten

Als je gaat sporten trek je sportkleding en sportschoenen aan. Je past je outfit aan op je activiteit. Wist je dat er ook speciale multifocale brillenglazen bestaan om mee te sporten? Met Varilux Sport zie je alle lijnen, elke hobbel kuil en niet onbelangrijk, ook de bal scherp. Dit speciale sportglas kan tegen een stootje, krast niet snel en  is vuil- vet- en waterafstotend. Wel zo fijn als je lekker aan de bal bent.

Laat je adviseren door een vakopticien

Dus haal ook het optimale uit elke situatie en laat je informeren door een vakopticien. En extra fijn deze maanden, tot en met 5 april 2020 ontvang je 50 procent korting op je tweede paar Varilux multifocale brillenglazen.

Over Varilux

Varilux is al jarenlang de #1 in multifocale brillenglazen wereldwijd. Varilux biedt je scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en je hoeft niet te wennen.