woensdag, 28 oktober 2020

Kies de bril die past bij jou

Advertorial
In specifieke situaties hebben onze ogen echt iets extra's nodig. En dan hebben we het niet over een leesbril.

Natuurlijk kan je alles doen met één en dezelfde multifocale bril. Maar je hebt toch ook verschillende schoenen in de kast voor verschillende activiteiten? Omdat het ene paar nou eenmaal beter past bij die ene specifieke activiteit. Dit geldt ook voor ons zicht. Wist je dat er, voor naast je dagelijkse multifocale bril, er verschillende innovatieve kijkoplossingen zijn waarmee je het optimale uit elke situatie haalt? Speciaal voor weggebruikers, zonaanbidders, trendzetters en schermkijkers.

Schermkijker

We zitten vaker en langer achter een beeldscherm. Voor werk en in vrije tijd. Ben je een multifocaal drager? Dan merk je ongetwijfeld dat het niet altijd even prettig kijkt. Voor onze huidige digitale levensstijl heeft Essilor speciale brillenglazen ontworpen. Met Varilux Digitime heb je een geoptimaliseerd zicht en de juiste houding bij gebruik van digitale devices, laptop en tv. Zo beantwoord je ongestoord je e-mails en blijf je bij via social media.

Weggebruiker

En zit je niet achter je beeldscherm, dan zit je ongetwijfeld regelmatig in de auto. De dagen worden weer korter. Heb je ook wel eens last van de reflecties in het donker? Met Varilux Roadpilot heb je optimaal zicht achter het stuur. Deze glazen geven je een breed gezichtsveld, zodat je alles goed ziet op de weg en verminderen de hinderlijke reflecties.

Zonaanbidder

Die reflecties in het donker op de weg zijn vervelend, maar wat dacht je van de zon? We genieten volop van de heerlijk zonnestralen en worden ons ook steeds bewuster van de schadelijk invloeden van de zon. Bescherm jij je ogen net zo goed als je huid? Een Xperio zonnebril op sterkte is een tweede multifocale bril die iedereen zou moeten hebben. Hiermee bescherm je je ogen tegen schadelijk uv-licht.

Trendsetter

Een tweede bril als fashion statement. Om de nieuwste trends te volgen, te laten zien wie je bent én waar je voor staat of om je outfit compleet te maken.

Advies van je vakopticien

Haal ook het optimale uit elke situatie en laat je informeren door een vakoptcien. En extra fijn deze maanden, tot en met 29 november 2020 ontvang je 50 procent korting op je tweede paar Varilux multifocale brillenglazen.

Over Varilux

Varilux is al jarenlang wereldwijd de #1 in multifocale brillenglazen wereldwijd. Varilux biedt je scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en je hoeft niet te wennen.