dinsdag, 16 juli 2019

Heb jij ook zo’n hekel aan smeren?

Advertorial
De zomer komt eraan en het is belangrijk je te beschermen tegen UV stralen. Goede zonbescherming is noodzakelijk want één op de zes mensen krijgt te maken met huidschade of huidkanker. Nu is er een makkelijke manier om je te beschermen tegen de zon met zonnepoeder van Sunday Brush.

Heb jij ook een hekel aan smeren? Of krijg je ook zo’n vettig gezicht, witte waas of een geïrriteerde huid van zonnecrème? Dan is zonnepoeder op basis van minerale filters van Sunday Brush dé oplossing.

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een mineraal poeder op 100% natuurlijke basis en bevat geen chemicaliën. Met de zelfdoserende brush breng je je zonbescherming aan op een zeer gemakkelijke manier. Dus geen handen wassen meer na het aanbrengen of een plakkerige huid.

Hoe werkt Sunday Brush?

Het zonnepoeder vormt direct een beschermende laag met SPF 50 die de UV-stralen reflecteert. Sunday Brush beschermt de huid zowel tegen UVA- als UVB stralen en helpt daarmee zowel huidverbranding als vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels voorkomen.

Voordelen zonnepoeder

Groot voordeel is dat het mineraal poeder niet in de huid trekt maar op de huid blijft liggen en geen enkele reactie met de huid geeft. Dat maakt Sunday Brush zeer geschikt als je last hebt van een gevoelige huid, zonne- of huidallergie. Of wanneer je gewoon een hekel hebt aan smeren van zonnecrème. Bijkomend voordeel is dat het over make up aangebracht kan worden.                                                   

Voor wie is Sunday Brush geschikt?

Sunday Brush is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en voor zowel vrouwen, (kalende) mannen en kinderen.

Verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten: FAIR, MEDIUM en TAN en is geschikt voor mensen met rosacea, vitiligo of pigmentvlekken, want het zachte poeder verbergt fijne lijntjes en oneffenheden.