donderdag, 24 juni 2021

Sunday Brush: dé nieuwe trend in zonbescherming

Minerale zonbescherming met een 100% natuurlijke formule

Advertorial
Veel zonnecrèmes veroorzaken een vettig gezicht, een geïrriteerde huid of laten een witte waas achter. Ook zijn ze vaak niet goed te combineren met make-up. Sunday Brush biedt een 100 procent natuurlijk alternatief en bovendien hoef je niet meer te smeren met vette zonnecrème. Je brengt het zonnepoeder makkelijk en moeiteloos aan met de zachte zelfdoserende brush. Ideaal om je zonnefactor gedurende de dag bij te werken.

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100 procent natuurlijk mineraal poeder. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB) en is als zeer waterbestendig getest. Sunday Brush is verkrijgbaar in 4 natuurlijke huidtinten. Fair, Medium, Tan en Dark.

Het lichte mineraal poeder heeft bovendien een egaliserende werking tegen oneffenheden en vermindert de roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea en couperose. Terwijl het de huid niet afsluit en de poriën niet verstopt.

Waar bestaat Sunday Brush uit?

Sunday Brush bestaat enkel uit zes ingrediënten, de actieve bestanddelen zijn de minerale ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide. Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van UV stralen. Zinkoxide beschermt zeer krachtig tegen zowel UVA- als UVB straling en wordt daarom een breed spectrum zonbeschermer genoemd. Dit natuurlijke ingrediënt heeft tevens antibacteriële eigenschappen. Beide mineralen blijven op de huid liggen en worden niet in de huid opgenomen. Sunday Brush is dermatologisch en anti-allergeen getest en geeft geen enkele reactie met de huid, en dus zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Voor wie is Sunday Brush geschikt?

Sunday Brush is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en voor zowel vrouwen, mannen en kinderen.

De belangrijkste voordelen van Sunday Brush:

√     Snel en eenvoudig aanbrengen met zelfdoserende borstel
√     Blijft op de huid liggen en trekt er niet in: beter voor de huid én de gezondheid
√     Geschikt voor de zeer gevoelige huid
√     Geen vieze handen meer na het aanbrengen
√     Kan over make-up worden aangebracht
√     Geen wit, vettig of glimmend gezicht
√     Geen chemicaliën, 100% natuurlijke formule
√     Geen parabenen, nano of siliconen
√     Geeft direct een mooie egale teint