maandag, 29 november 2021

GezondheidsNet.nl neemt website MijnKinderarts.nl over

Alles over de gezondheid van je kind

GezondheidsNet.nl, de grootste Nederlandse consumentensite over gezondheid, neemt per 1 mei de website MijnKinderarts.nl over. Met de overname wil GezondheidsNet haar autoriteit op het gebied van gezondheidsvoorlichting aan de consument verder vergroten.

MijnKinderarts.nl werd in 2010 opgericht door kinderarts Herman van Tinteren omdat hij voelde dat er behoefte was aan up-to-date kwaliteitsinformatie over de gezondheid en ziekte van kinderen.  Nu – vier jaar na dato – is er behoefte aan verdere professionalisering van de site, om de stijgende bezoekersaantallen optimaal te kunnen bedienen.

Van Tinteren zal de komende jaren als expert en redactiecoördinator verbonden blijven aan MijnKinderarts.nl, evenals het bestaande redactieteam van kinderartsen, neonatologen en andere specialisten op het gebied van kindergeneeskunde. Ook de Raad van Advies, bestaande uit diverse gespecialiseerde artsen, zal voor de site blijven werken. Franca van Dalen – hoofdredacteur van GezondheidsNet.nl – zal de hoofdredactie op zich nemen.  De advertentieacquisitie wordt verzorgd door MediaPlus.

GezondheidsNet.nl is een dochter van Senior Publications Nederland (SPN), uitgever van onder andere Plus Magazine, PlusOnline.nlGeldenRecht.nl en Fietsen.123.nl. GezondheidsNet trekt maandelijks ca. 1.2 miljoen unieke bezoekers.

logo GezondheidsNetlogo MijnKinderarts