Net getest: Crème tegen striae

Crème soin anti-vergetures 419 van Maria Galland

Getty Images

Tot 37 weken in de zwangerschap was mijn buik dik, maar er was nog geen spoor van striae te zien. In week 38 ontstonden de eerste striemen en na de bevalling zat mijn buik aardig onder de striae. Cosmeticamerk Maria Galland belooft verbetering met de crème soin anti-vergetures 419. Tijd voor een test!

Wat belooft het?

De crème, die rijk is aan werkstoffen, gaat striae tegen die bijvoorbeeld ontstaan zijn tijdens en na een dieet of na een zwangerschap en helpt mee al bestaande striae te verminderen.

Een herstructurerend werkstoffencomplex bevordert de elasticiteit van het bindweefsel. Het aanzien van striae - hun diepte en vorm - wordt zichtbaar verbeterd, het huidreliëf verfijnd.

De huid wordt soepel, zacht en glad. Voor een perfect resultaat soin anti-vergetures 419 tweemaal per dag inmasseren op de betreffende huiddelen tot de crème volledig is geabsorbeerd.

De praktijk

Ik ben bijna een jaar geleden bevallen van een zoon. Pas nu begin ik met smeren. De eerste twee weken smeer ik dagelijks trouw twee keer per dag de crème op mijn buik. De huid voelt inderdaad meteen soepeler en zachter aan. Glad is hij zeer zeker nog niet.

Normaal smeer ik mijn buik nooit in met een bodylotion, dus ik ben er (nog) niet van overtuigd dat het soepele en zachte gevoel specifiek komt door de crème van Maria Galland.

Het effect

Na twee maanden is de crème op en het resultaat mag er zijn. De striae zijn zichtbaar minder geworden en mijn buik ziet er strakker, gladder en mooier uit.

Conclusie

De crème werkt echt. Van striae kom je nooit meer helemaal af, maar door deze crème ziet je huid er zeker beter uit. Bekijk de foto's en oordeel zelf!

Ook voelt mijn huid zachter en soepeler aan. Wat ik me nog wel af vraag, is of de striae nog minder geweest zouden zijn als ik eerder van het bestaan van soin anti-vergetures 419 had geweten en meteen na de bevalling of al tijdens de zwangerschap was gaan smeren.

De crème is verkrijgbaar in schoonheidsinstituten van Maria Galland. Op www.maria-galland.nl kun je een salon bij jou in de buurt vinden. De crème soin anti-vergetures 419 kost 45 euro.

Auteur 
  • Anoniem