Gevulde peer met walnoten

Getty Images

Toetje van de herfst!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 stevige peer
  • Citroensap
  • 15 gram walnoten
  • 4 sprieten bieslook
  • 30 gram light roomkaas

Bereiding

  1. Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis. Druppel wat citroensap over de peer.
  2. Hak de walnoten klein.
  3. Was de bieslook en knip de sprieten klein.
  4. Meng de noten en de bieslook door de roomkaas en maak dit op smaak met wat peper.
  5. Vul de holtes van de peer hiermee en leg de perehelften op bordjes.

Voedingswaarden

Energie 
125kcal
Eiwit 
3 gram
Koolhydraten 
10 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
7 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Zout 
0 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum