Over ons

Website van het Jaar 2022
Emerce

Gezondheidsnet is opgericht in 1998 en was de allereerste Nederlandse consumentenwebsite over gezondheid. Al 25 jaar informeert Gezondheidsnet over gezondheid.

Naast medische informatie over ziekten en aandoeningen vind je bij ons uitgebreide informatie over gezonde voeding en leefstijl. Dit alles in heldere en begrijpelijke taal.

De website wordt gemaakt en onderhouden door een team van drie vaste medewerkers in samenwerking met diëtisten, artsen en wetenschappers. Op zoek naar betrouwbare, duidelijke en actuele informatie? Op Gezondheidsnet vind je het allemaal.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en verschijnt er iedere maand een nieuwe aflevering van onze podcast Gezond Gesprek. Elke aflevering is er een gezond gesprek met een deskundige gast over gezondheid, ziekte en leefstijl.

Sinds 2021 is Roularta Media Nederland - de grootste zelfstandige magazine publisher van Nederland - de eigenaar van Gezondheidsnet.

Onderscheiding

Gezondheidsnet is uitgeroepen tot Website van het Jaar en bekroond tot populairste website in de categorie Gezondheid in 2022!