Boekrecensie: Deliciously Ella met vrienden

Gezonde recepten om te delen en samen van te genieten

Getty Images

Yes! Deliciously Ella heeft een nieuw boek, en wel een heel fijn mooi boek met de titel Deliciously Ella met vrienden. Met dit nieuwe kookboek van Ella Mills zet je vrienden en familie in een handomdraai lekkere vegetarische en veganistische gerechten voor, ongeacht de gelegenheid.

Het boek is zo opgezet dat je je niet hoeft af te vragen of bepaalde gerechten wel bij elkaar passen. Of het nu gaat om een relaxte brunch, een feest met diner of cocktailparty: Ella zorgt voor heerlijke, voedzame recepten die er ook geweldig uitzien. En het belangrijkste: het is ook allemaal heel lekker.

Bekijk het inkijkexemplaar van Deliciously Ella met vrienden

Getty Images
Ella Mills kreeg in 2011 een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd ze beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten, die ze deelt met al haar volgers op sociale media. Ze heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram. Daarnaast runt ze haar eigen food-café: The Mae Deli in Londen. Dit heeft meerdere vestigingen en af en toe een pop-upstore. De Londense foodie heeft in Engeland twee bestseller kookboeken, Deliciously Ella en Elke Dag Deliciously Ella, op haar naam staan. Daarvan zijn er meer dan 440.000 exemplaren verkocht. Delicously Ella met vrienden is verschenen op 12 september en uitgegeven door Kosmos Uitgevers.
 

Auteur 
  • Ilona Meernik