Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
woensdag, 20 september 2017

Richtlijnen en regels voor expertvragen

Heb je een vraag op gezondheidsgebied? Wil je iets weten over voeding? Of wil je iets voorleggen aan een cardioloog? Op Gezondheidsnet staat een team van deskundigen voor je klaar. Omdat we helaas niet alles kunnen beantwoorden, is het stellen van vragen wel aan een aantal regels gebonden.

1. Het is mogelijk om via Gezondheidsnet vragen te stellen aan diverse experts.

2. Op Gezondheidsnet is het antwoord op je vraag misschien al te vinden. Kijk bij de expert of gebruik de zoekfunctie. Die vind je rechtsboven op de website. Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je hem voorleggen aan onze expert.

3. Stuur een mail met je vraag naar expert@gezondheidsnet.nl. Vermeld de naam van de expert in de onderwerpregel.

4. Vanwege het grote aantal vragen kunnen ze helaas niet allemaal beantwoord worden. Alleen als je vraag interessant is voor anderen zal deze doorgestuurd worden naar de expert. De redactie van Gezondheidsnet bepaalt de selectie. Dit gebeurt zonder bericht en opgaaf van redenen.

5. Op spoedeisende vragen kunnen onze experts geen antwoord geven. Ga hiermee naar je huisarts.

6. Onze experts stellen geen diagnoses, voor klachten is je huisarts de aangewezen persoon.

7. Beantwoorde vragen zullen worden gepubliceerd op onze website. Wil je anoniem blijven, meld dit dan.

8. Aan het stellen van een vraag zijn geen kosten verbonden.