vrijdag, 7 augustus 2020

Boekrecensie: PRFCT

In zeven stappen naar een optimistisch zelfbeeld

Saskia Geraerts is psycholoog en ontdekte dat veel mensen een verkeerd beeld van zichzelf hebben. Ze specialiseerde zich in het onderwerp en schreef er een heel boek over: PRFCT. Een heel interessant en leerzaam boek.

In de loop der jaren vorm je een beeld van jezelf in je hoofd. Maar hoe vaak denk je daar eigenlijk over na? En klopt dat beeld eigenlijk wel? Deze vragen op de achterflap van het boek PRFCT. triggeren om het boek eens te gaan lezen.

Verandering

En wat een interessant boek! Vanaf het moment dat je begint te lezen ben je gegrepen door de inhoud. Niet alleen vertelt Geraerts op een boeiende en eenvoudige manier over hoe je hersenen werken, maar ook waarom we geloven wat we geloven en misschien wel het meest interessante: hoe je hier verandering in aan kunt brengen. Het boek leest heerlijk makkelijk weg, zet je aan het denken over dingen waar je misschien al heel lang niet over had nagedacht en leert je anders naar jezelf en bepaalde dingen te kijken. Heel leerzaam en verfrissend! Een boek om meteen mee aan de slag te gaan.

Saskia Geraerts (1971) is psycholoog en ontdekte dat veel mensen een verkeerd beeld van zichzelf hebben. Ze specialiseerde zich in zelfbeeld en geeft hier workshops en lezingen over. Daarnaast werkt ze in haar eigen praktijk en treedt op als tv psycholoog bij onder andere RTL4 en SBS6.