maandag, 26 september 2022

Boekrecensie: Avocado

Voor de echte avocadofan

Ben je gek op avocado's? Dan kun je met het nieuwste 'fooddeco'-boek Avocado van Colette Dike je hart ophalen. Avocado is gezond, lekker én fotogeniek. In dit boek vind je meer dan veertig prachtig opgemaakte recepten: van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks.

Colette Dike laat je in dit verrassende boek zien wat je allemaal met een avocado kunt, en dat is ongelooflijk veel! Want zeg nu zelf: van avocadobrownies, pita-pizza en sushicado - ja, sushi van avocado! - loopt het water je in de mond, toch? Met dit boek heb je genoeg inspiratie om eindeloos te kunnen variëren. 

Foodstylist

De waanzinnig mooie recepten lijken misschien op het eerste gezicht moeilijk om te maken, maar Colette Dike legt je in dit boekje stap voor stap uit hoe jij je gerecht ook als een ware foodstylist kunt opmaken. Daarnaast geeft Colette praktische tips en zijn haar recepten op een leuke, persoonlijke manier beschreven.

avocado_voorplat.jpg

Colette Dike is auteur van de boeken Avocado en Zoete Aardappel. Daarnaast is ze eigenaar van haar bedrijf en blog Fooddeco