Gezondheidsnet is 'populairste gezondheidswebsite' 2023

Voor tweede jaar op rij populairste in de categorie Gezondheid

Gezondheidsnet Website van het Jaar
Getty Images

Gezondheidsnet is verkozen tot Website van het Jaar 2023 in de categorie Gezondheid. Het is voor het tweede jaar op rij dat we deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

De Website van het Jaar verkiezing is een initiatief van Emerce en behoort tot de grootste publieksverkiezingen van ons land. Maar liefst 483.968 Nederlanders hebben gestemd op hun favoriete websites en apps. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 38 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. En wij kregen voor het tweede jaar op rij het hoogste aantal stemmen binnen de categorie gezondheid!

Heb je op ons gestemd? Dankjewel!

Over Gezondheidsnet

Miljoenen mensen weten ons al jaren te vinden voor al hun medische vragen en vanwege de vele gezondheids- en lifestylegerelateerde artikelen. Via onze nieuwsbrieven en socialmediakanalen blijven onze bezoekers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid! Van reuma en diabetes tot wandelblessures en van overgewicht tot gezonde recepten: je vindt het op Gezondheidsnet, de nummer 1 in gezondheid!

Auteur