Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 29 april 2017

Prijsvragen en quizzen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Win 6x A spoonful of love
Als je behandeld wordt tegen kanker, is gezond en lekker blijven eten niet altijd even makkelijk. Ervaringsdeskundige Odette Schoonenberg geeft je in A spoonful of love nieuwe kracht. Met heerlijke recepten die afgestemd zijn op de problemen waar je als patiënt tegenaan kunt lopen en zonnige foto's die je even afleiden.
Win het Foodieskookboek
Ken jij het magazine Foodies? Ter ere van het 100ste nummer viert Foodies feest en zijn de beste recepten gebundeld in een kookboek. Wil jij kans maken op een van de vijf exemplaren die we weg mogen geven? Doe dan snel mee aan de prijsvraag.
Win 5x Mooi rood is niet lelijk
Journalist en bladenmaker Paula Kragten is sinds haar eerste ongesteldheid al gefascineerd door het onderwerp menstruatie. In het pre-Googletijdperk verzamelde ze daarom ieder knipsel dat ze erover tegenkwam. Zo legde ze een fiks archief aan. Het resultaat is 'Mooi rood is niet lelijk', een boek over alles wat je altijd al wilde weten over de menstruatie.
Win 5x Spice Wise Too
Meesterkok Michel Hanssen kreeg een hartinfarct en mocht geen toegevoegd zout meer eten. Wat nu? Hij bedacht sensationele recepten met specerijenmengsels, allemaal zoutloos. Je kunt zijn tweede kookboek winnen!
Win 5x Wegwijs in sportvoeding
Als je aan sport doet, komt er altijd wel een moment waarop je je ook wat meer in voeding wilt verdiepen. Omdat wat afvallen je doel is, vanwege klachten of om je prestaties te verbeteren. Voedingstherapeut Irene Lelieveld schreef daarom een boek met uitgebreide informatie en weekmenu’s.
Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.

 

 

 

 

Reactie toevoegen

6 Comments

Door Jolanda Niemant... op wo, 11/30/2016 - 16:07

Dag Rianne,

We hebben het formulier net getest en nu werkt het in ieder geval goed. Wil je het nog een keer proberen?

Hartelijke groeten,
Redactie Gezondheidsnet

Door Mart Venema (niet gecontroleerd) op ma, 11/28/2016 - 15:27

Goh joh, heb ik zomaar het boek 'Kooltje' toegestuurd gekregen. Ze schreven dat ik het had gewonnen!!! Isdageen Bloeeoeemkooolen?
Bedankt voordit schitterende boek.
Mart

Door Rianne (niet gecontroleerd) op di, 11/15/2016 - 16:51

Oei, ik heb alles keurig ingevuld, maar krijg na het indienen de melding "U heeft geen toegangsrechten voor deze pagina"...
Hoe kan dat nu? Wel heel erg jammer als ik daardoor niet kan meedingen naar het Anatomie-boek... :(

Door Hilde Crauwels (niet gecontroleerd) op do, 11/10/2016 - 12:20

Ik doe altijd mee vanuit België maar ik zie in de lijst met winnaars helemaal niemand staan uit Belgë. Moet ik nog de moeite doen om deel te nemen?

Door H. Janssen (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2016 - 11:03

Zijn erg leuke prijzen

Door Mieke Schepens (niet gecontroleerd) op ma, 10/24/2016 - 09:44

Mooie kans op een prachtig boek!