Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 19 januari 2017

Prijsvragen en quizzen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Win het nieuwe kookboek van het Voedingscentrum
Doe mee en maak kans op één van de vijf exemplaren van het nieuwe schijf van vijf kookboek, genieten van gezond eten, van de die we weg mogen geven.
 

Win het boek De huid van Yael Adler
Wil jij alles weten over het grootste orgaan van de mens? Doe dan snel mee aan deze prijsvraag en maak kans op het boek De huid van Yael Adler.
 

Win 8x een weegschaal van Medisana
Een nieuw jaar met goede voornemens. Staat bij jou afvallen op het lijstje? Daar helpen wij je graag bij! We mogen namelijk acht weegschalen van Medisana weggeven.

Win 5x Eat that frog
Als je graag in minder tijd je werk nog beter wilt doen, is dit hét boek voor jou. Slik elke dag je dikste kikker (oftewel: begin met een grote, lastige klus) en je wordt een stuk productiever. Hoe doe je dat? Je leest het in dit boek.

Win 5x Dat zit in de genen
Van onze schoenmaat tot crimineel gedrag en van onze intelligentie tot de aanleg voor een ziekte als Alzheimer. Aangeboren of gevolg van opvoeding en omstandigheden? 'Dat zit in de genen' geeft antwoord. Wij mogen vijf exemplaren weggeven.

Win 5x Eet een taart, krijg een sixpack (Jelmer de Boer)
Kun je regelmatig taart eten en toch met een blokjesbuik door het leven gaan? Ja hoor, dat bewijst Jelmer de Boer. Het draait allemaal om een goede balans, zo betoogt hij in 'Eet een taart, krijg een sixpack'. Wij mogen vijf exemplaren weggeven.
Win 5x Never nooit meer (Mark Dakriet)
Mark Dakriet ken je misschien van de Nederlandse soul-formatie Re-Play. Jarenlang worstelde Mark met zijn gewicht. Inmiddels is hij 80 kilo afgevallen en daarover heeft hij een boek geschreven: Never nooit meer. Doe mee aan de prijsvraag.
Win een luchtzuiverende plant van Fleur.nl
Nu de kerstboom een lege plek achterlaat, kan je huis vast wel wat fris groen gebruiken. Wij mogen daarom vier luchtzuiverende planten weggeven van Fleur.nl.
 
Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.

 

 

 

 

Reactie toevoegen

6 Comments

Door Jolanda Niemant... op wo, 11/30/2016 - 16:07

Dag Rianne,

We hebben het formulier net getest en nu werkt het in ieder geval goed. Wil je het nog een keer proberen?

Hartelijke groeten,
Redactie Gezondheidsnet

Door Mart Venema (niet gecontroleerd) op ma, 11/28/2016 - 15:27

Goh joh, heb ik zomaar het boek 'Kooltje' toegestuurd gekregen. Ze schreven dat ik het had gewonnen!!! Isdageen Bloeeoeemkooolen?
Bedankt voordit schitterende boek.
Mart

Door Rianne (niet gecontroleerd) op di, 11/15/2016 - 16:51

Oei, ik heb alles keurig ingevuld, maar krijg na het indienen de melding "U heeft geen toegangsrechten voor deze pagina"...
Hoe kan dat nu? Wel heel erg jammer als ik daardoor niet kan meedingen naar het Anatomie-boek... :(

Door Hilde Crauwels (niet gecontroleerd) op do, 11/10/2016 - 12:20

Ik doe altijd mee vanuit België maar ik zie in de lijst met winnaars helemaal niemand staan uit Belgë. Moet ik nog de moeite doen om deel te nemen?

Door H. Janssen (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2016 - 11:03

Zijn erg leuke prijzen

Door Mieke Schepens (niet gecontroleerd) op ma, 10/24/2016 - 09:44

Mooie kans op een prachtig boek!