Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 23 februari 2017

Prijsvragen en quizzen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Win het boek Superfood ontbijt
Begin je dag met een voedzaam ontbijt. Het boek Superfood ontbijt is de oplossing om snel en gezond je dag te beginnen.
Win 5x Lekker koken met restjes
Wil je geld besparen, geen voedsel verspillen en originele gerechten op tafel zetten? Dan mag dit boek niet ontbreken in je keuken. Je leert creatief koken met kliekjes.

Win 5x het boek Lekker makkelijk - het kookboek voor mannen
Koken is niet altijd even makkelijk, laat staan gezond koken. Dit boek is speciaal ontwikkeld om gezond koken ook gemakkelijk te maken voor de minder goede kok. Ideaal voor je man, vriend, broer of vader.

Win 10x het boek 100 lessen in mindfulness
Lees de belangrijkste levenslessen uit hét basisboek over mindfulness van Kabat-Zinn. Een mooi cadeau voor iemand die geïnteresseerd is in mindfulness. En fijn voor jezelf, als je wel wat positiviteit en balans in je leven kunt gebruiken.

Win het boek Wake Up! en kom uit de sleur
Leef jij op de automatische piloot? Stop ermee met het boek Wake Up! van Chris Baréz-Brown. 52 anti-sleurideeën voor meer plezier in je leven!

Win het boek De yogakeuken van Kimberly Parsons
Breng je geest in balans en geef je lichaam energie. Maak kans op een van de zeven exemplaren die we weg mogen geven.

Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.

 

 

 

 

Reactie toevoegen

6 Comments

Door Jolanda Niemant... op wo, 11/30/2016 - 16:07

Dag Rianne,

We hebben het formulier net getest en nu werkt het in ieder geval goed. Wil je het nog een keer proberen?

Hartelijke groeten,
Redactie Gezondheidsnet

Door Mart Venema (niet gecontroleerd) op ma, 11/28/2016 - 15:27

Goh joh, heb ik zomaar het boek 'Kooltje' toegestuurd gekregen. Ze schreven dat ik het had gewonnen!!! Isdageen Bloeeoeemkooolen?
Bedankt voordit schitterende boek.
Mart

Door Rianne (niet gecontroleerd) op di, 11/15/2016 - 16:51

Oei, ik heb alles keurig ingevuld, maar krijg na het indienen de melding "U heeft geen toegangsrechten voor deze pagina"...
Hoe kan dat nu? Wel heel erg jammer als ik daardoor niet kan meedingen naar het Anatomie-boek... :(

Door Hilde Crauwels (niet gecontroleerd) op do, 11/10/2016 - 12:20

Ik doe altijd mee vanuit België maar ik zie in de lijst met winnaars helemaal niemand staan uit Belgë. Moet ik nog de moeite doen om deel te nemen?

Door H. Janssen (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2016 - 11:03

Zijn erg leuke prijzen

Door Mieke Schepens (niet gecontroleerd) op ma, 10/24/2016 - 09:44

Mooie kans op een prachtig boek!