Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
maandag, 27 maart 2017

Prijsvragen en quizzen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Win 5x Deliciously Ella Smoothies & Juices
Wil jij kans maken op dit boekje tjokvol gezonde drankjes? Vul voor 10 april 2017 het formulier in en maak kans op een van de vijf boeken die wij weg mogen geven.

Win 5x Yoghurt
38 liter yoghurt verstouwen we gemiddeld per jaar, meestal gewoon 'zo'. Terwijl je er veel meer lekkers van kan maken, zoals gebak, pannenkoekjes, smoothies en salade. In 'Yoghurt' staan 47 zoete en hartige creatieve ideeën, allemaal even loei lekker!
 
Win 5x Zoete aardappel
Na haar succesvolle boek Avocado komt Colette Dike nu met een opvolger over een andere hippe groente: zoete aardappel. Wist je dat je ze ook bij het ontbijt, de lunch, in taarten en toetjes kunt gebruiken? Geniet van Colette's stijlvolle gerechten.
Win 5x Oh she glows - elke dag
Plantaardige gerechten die je energie geven en weinig tijd kosten om te maken: je vindt ze in Oh she glows, het kookboek van bekende blogger Angela Liddon. Win haar boek vol heerlijke recepten.
 
Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.

 

 

 

 

Reactie toevoegen

6 Comments

Door Jolanda Niemant... op wo, 11/30/2016 - 16:07

Dag Rianne,

We hebben het formulier net getest en nu werkt het in ieder geval goed. Wil je het nog een keer proberen?

Hartelijke groeten,
Redactie Gezondheidsnet

Door Mart Venema (niet gecontroleerd) op ma, 11/28/2016 - 15:27

Goh joh, heb ik zomaar het boek 'Kooltje' toegestuurd gekregen. Ze schreven dat ik het had gewonnen!!! Isdageen Bloeeoeemkooolen?
Bedankt voordit schitterende boek.
Mart

Door Rianne (niet gecontroleerd) op di, 11/15/2016 - 16:51

Oei, ik heb alles keurig ingevuld, maar krijg na het indienen de melding "U heeft geen toegangsrechten voor deze pagina"...
Hoe kan dat nu? Wel heel erg jammer als ik daardoor niet kan meedingen naar het Anatomie-boek... :(

Door Hilde Crauwels (niet gecontroleerd) op do, 11/10/2016 - 12:20

Ik doe altijd mee vanuit België maar ik zie in de lijst met winnaars helemaal niemand staan uit Belgë. Moet ik nog de moeite doen om deel te nemen?

Door H. Janssen (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2016 - 11:03

Zijn erg leuke prijzen

Door Mieke Schepens (niet gecontroleerd) op ma, 10/24/2016 - 09:44

Mooie kans op een prachtig boek!