Winnen: 5 x het spel Medical Mysteries t.w.v. € 24,95

Spannend medisch mysteriespel

Mensen verkleed als dokter die medical mysteries spelen
Identity Games

Heb jij altijd al in een ziekenhuis willen werken? En heb je je altijd al afgevraagd hoe het voelt om arts te zijn? Dan is dit je kans! Bij het nieuwe spannende spel Medical Mysteries duik je als team in de medische wereld. We verloten vijf exemplaren ter waarde van € 24,95. Help jij je patiënten de nacht te overleven?

Medical Mysteries is een uitdagend spel voor iedereen. Van doorgewinterde arts en student geneeskunde tot fans van ziekenhuisseries als Grey's Anatomy, House en ER. Maar zeker ook voor de spelletjesliefhebber zonder medische achtergrond.

In Medical Mysteries ben je samen met de medespelers verantwoordelijk voor de patiënten die binnenkomen in het ziekenhuis. Aan de taak om met je team deze mysterieuze medische gevallen te ontrafelen en jullie patiënten te helpen de nacht te overleven. De klok tikt, dus zorg dat je de juiste beslissingen maakt om de patiënt te redden. Met behulp van informatiekaarten en het maken van de juiste keuzes, is het jullie taak om symptomen te herkennen, de juiste diagnose te stellen en correct te behandelen. Elke doos bevat vier verschillende patiënten, waarbij je ongeveer 60 minuten per patiënt bezig bent om het mysterie op te lossen.

Samenwerken is de sleutel tot succes in dit spannende spel en het leuke is dat je geen medische kennis nodig hebt om dit spel te spelen! Elk spel bestaat uit drie fases:

Fase 1: Onderzoek

Onderzoek de mysterieuze medische symptomen van jouw patiënt en bekijk hun medische geschiedenis om verborgen aanwijzingen te ontdekken.

Fase 2: Diagnose

Werk samen om de aandoeningen te diagnosticeren. Volg de aanwijzingen, voer tests uit, raadpleeg specialisten en vertrouw op je instincten.

Fase 3: Behandel

Maak de juiste behandelkeuzes om je patiënten te helpen de nacht door te komen. Werk vervolgens aan het vaststellen van de onderliggende oorzaak.

Medical Mysteries set
Identity Games


Praktische informatie

Het spel bevat vier patiënten, met ieder een eigen ziektebeeld. Een patiëntcase duurt maximaal 60 minuten. Alle medische vraagstukken opgelost? In september 2024 komt er een nieuwe variant met 4 nieuwe patiënten uit.

Leeftijd: 14+ jaar
Spelers: 2 – 4 spelers
Speelduur: 60 minuten
Consumentenadviesprijs: € 24,95

Kansje wagen?

Helaas, deze winactie is afgelopen en de winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, je koopt dit spel onder andere bij Bol.com. Door Medical Mysteries te kopen steun je het Sophia Kinderziekenhuis.

 


 

Auteur