Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zondag, 24 september 2017

10 'gezonde' cadeautjes voor moederdag

Ben jij al voorbereid op 14 mei?

Zondag 14 mei is het moederdag! Weet je nog niet wat je je moeder nu weer eens wilt geven? We selecteerden tien 'gezonde' cadeautjes voor je, die je snel in huis kunt hebben.

1. Melkopschuimer
De ochtend wordt voor menig vermoeide moeder een stuk draaglijker als ze die kan beginnen met een grote capuccino. En daarbij is een lekkere laag melkschuim onontbeerlijk! Die maak je met deze mooie melkopschuimer.
2. The new easy van Donna Hay
Wat eten we vandaag? Het is de vraag die alle moeders plaagt. Donna Hay maakt het ze makkelijk met deze 135 gloednieuwe recepten: snelle gerechten voor drukke doordeweekse avonden en uitgebreidere maaltijden voor de momenten waarop je meer tijd hebt. En altijd volgens de Donna-principes: fast, fresh & simple.
3. Yogamat
Een leuk cadeautje als je moeder van yoga houdt, maar deze fijne yogamat komt ook van pas bij het doen van buikspier- of core-stability-oefeningen. Lekker stevig en anti-slip, voor comfortabel thuis sporten.
4. Wake-up light
Vroeg opstaan zal wel nooit echt leuk worden, maar met deze wake-up light zorg je ervoor dat je moeder net wat fitter en vrolijker uit haar bed komt. Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de wekker gebruik van een combinatie van licht en geluid, waardoor je op een natuurlijke manier gewekt wordt. Een goed begin van je dag.
5. Chickslovefood - Het kidsproof-kookboek
Een boek van jonge moeders voor jonge ouders: recepten met maximaal zes ingrediënten, die voedzaam en vers zijn, toegespitst op kinderen. Voor alle drukbezette moeders die lekker en gezond willen eten, maar bij wie het eten wel snel klaar moet zijn.
6. Fitbit Flex Activity Tracker
Dit stijlvolle apparaatje meet je aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën. 's Nachts analyseert het de slaapcyclus. De lichtjes geven aan hoe ver je al bent met het bereiken van je persoonlijke doel. Voor moeders met goede voornemens!
7. Flamingo-bidon
Voor onderweg, op je bureau of tijdens het sporten. Deze blije bidon met flamingo's is superhandig. Zo komt je moeder wel aan de benodigde hoeveelheid water per dag.
8. Mindfulness-box
Deze Mindfulness-box biedt allerlei opdrachten, kaartjes met quotes, stickers, oefeningen en een schriftje waarmee je op een praktische manier met mindfulness bezig kunt zijn. Trek een kaartje als inspiratie voor de dag, plak je favoriete quote op de koelkast of kies een opdrachtkaartje uit om die dag te doen.
9. Zonnebrandcrème
Verras je moeder met een luxe zonnebrandcrème, want de zomer is in aantocht! Deze luchtige en niet-vette crème zorgt voor een een stralende teint en voorkomt huidveroudering.
 
10. Pogingen iets van het leven te maken
Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Een heerlijk boek voor iedereen die voorlopig niet bejaard wil zijn.