Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
maandag, 26 juni 2017

Boekrecensie: het Foodies kookboek

De 100 beste gerechten uit foodies gebundeld!

Ken jij het magazine Foodies? Ter ere van het honderdste nummer van het blad viert Foodies feest en zijn de beste recepten gebundeld in een prachtig kookboek.

De gerechten in het Foodies kookboek zijn opgedeeld in handige rubrieken, waardoor je met het grootste gemak het perfecte recept vindt. Daarnaast is foodies kookboek voorzien van prachtige foto’s, tips van de redactie en fraaie illustraties. De recepten zijn toegankelijk geschreven en het enthousiasme van de foodies-redactie voor lekker eten spat van de pagina’s af! 

In maart verscheen het honderdste nummer van het magazine Foodies. Foodies is er voor mensen die van lekker eten houden. De recepten zijn smaakvol, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Van de beginnende tot gevorderde kok, in foodies vind je voor ieder wat wils! Het foodies kookboek is uitgegeven door uitgeverij Nieuw Amsterdam en is voor €17,99 verkrijgbaar bij onder andere bol.com.