woensdag, 27 januari 2021

Kom je ook naar de Nationale GezondheidsBeurs?

Bestel nu kaarten met 75 procent korting!

Gezonder leven, dat is een goed voornemen dat heel veel mensen hadden aan het begin van dit jaar. En nu het jaar al een paar weken onderweg is, geven wij je een steuntje in de rug. Je krijgt nu namelijk 75 procent korting op de toegang van onze Nationale GezondheidsBeurs in februari in Jaarbeurs Utrecht. Daar ontdek je de nieuwste gezondheidstrends, proef je heerlijke, gezonde gerechten en kun je je sportief uitleven bij de diverse work-outs. En laten we vooral al die interessante sprekers niet vergeten. Denk aan mensen als Vivian Reijs, Ralph Moorman, Radmilo Soda, Tamara de Weijer en Isa Hoes en Medina Schuurman.

Gezond genieten

Lekker hoeft niet altijd ongezond te zijn, dat bewijzen heel veel standhouders op de Nationale GezondheidsBeurs, die van 6 tot en met 9 februari gehouden wordt. Hoe ze dat bewijzen? Door je producten te laten proberen natuurlijk. Proef dus vooral de gezonde tussendoortjes, notenrepen, gedroogd fruit en andere lekkernijen. En wanneer het bevalt, neem je ze door die fijne beursaanbiedingen extra voordelig mee naar huis!

Maar er valt meer te proeven. Want tv-kok en auteur Mathijs Vrieze is ook dit jaar de chef van ons Kooktheater. Hij geeft daar dagelijks verschillende live kookshows. Tijdens de workshops kookt Mathijs vol enthousiasme zijn inspirerende gerechten (die je natuurlijk mag proeven) en geeft hij handige kooktips. Het liefste zou hij heel Nederland inspireren om lekker en gezond te koken. Mathijs: "Gezonde recepten bedenken en met verse ingrediënten koken is mijn passie. Vers eten geeft zoveel energie en plezier!"

Citroen in plaats van zout

Mathijs is niet de enige die alles over eten weet. Ook Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen, komt langs op de beurs. In april komt haar kookboek The Lemon Kitchen uit waarbij ze zelf zowel auteur, receptontwikkelaar, stylist, fotograaf als illustrator is. Tijdens haar presentaties op zaterdag en zondag gaat Jadis dieper in op haar passie voor de citroen als onmisbare en gezonde smaakmaker. Hoe verwerkt ze citroen meer in haar voedsel als vervanger van bijvoorbeeld zout? Ze vertelt het je!

Vegan vibes

Wil je wel eens weten wat vegan eten voor jou kan doen? Auteur en diëtist Lisa Steltenpool bezorgt je op donderdag en vrijdag de vegan vibes. Deze maand verscheen haar haar nieuwe kookboek waarmee ze mensen wil inspireren om vaker plantaardig te eten, voor je eigen gezondheid, maar ook voor de aarde en al haar bewoners. Tijdens haar presentatie vertelt ze jou over de acht voordelen die ook jij kan meepakken als je vaker vegan gaat eten.

Radmilo Soda

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van drie boeken op het gebied van gezondheid (Echt Radmilo, MOMS en Seniority).Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam.

Janneke Wittekoek

Dr. Janneke zal tijdens de beurs samen met chefkok Prins van den Berg een presentatie geven over hartgezondheid en voeding. Zij hebben eind september samen het boek Healthy Heart gepubliceerd. Een op de drie vrouwen overlijdt aan de gevolgen van hart- en vaatziekten, dit vormt daarmee het grootste gezondheidsrisico voor vrouwen.

Bovenstaande toppers zijn slechts enkele van de sprekers op de beurs. Faya Lourens, Nora French, Goedele Liekens: zij en vele anderen zijn ook van de partij. Op de site van de Nationale GezondheidsBeurs vind je het complete programma en begin februari ook een overzicht van alle workshops. Bestel je vervolgens via deze link kaarten, dan kosten ze je slechts €5 in plaats van €20 per ticket!