Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 24 augustus 2017

E.colibacterie in Duitse biefstuk van Hoogvliet

Supermarkt Hoogvliet heeft in de Duitse biefstuk en rundertartaar de ziekteverwekkende bacterie E.coli gevonden, oftewel de poepbacterie. Uit voorzorg is dit vlees uit de schappen gehaald.

De bacterie zit volgens Hoogvliet alleen in de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 20-06-2017. De winkel roept klanten op deze Duitse biefstuk en rundertartaar niet op te eten. Als het vlees niet door en door is gegaard, kan het een risico opleveren voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen.

Kopers van de biefstuk en tartaar kunnen het vlees terugbrengen en krijgen hun geld terug.