donderdag, 1 oktober 2020

Boekrecensie: Avocado van Colette Dike

Ruim 30 recepten met deze groene vrucht

Ken jij Colette Dike van Fooddeco al? Ze maakt prachtige recepten en foto's daarvan met avocado's en is een hit op Instagram met ruim 71.000 volgers. Nu heeft ze een kookboekje gemaakt: Avocado. Hierin vind je meer dan dertig ontbijt-, lunch- en dinerrecepten.
Auteur:
Colette Dike
Jaar van uitgave:
2016
Prijs:
€ 11,00
ISBN:
9789023014966
Aantal pagina's:
64

In Avocado laat Colette Dike, bekend van het blog en Instagram Fooddeco, zien dat avocado's niet alleen gezond zijn maar ook ontzettend fotogeniek. De bijzondere en originele recepten gaan vergezeld met prachtige foto's die volgens Dike 'een love story tussen lekker eten en (food)styling vertellen.

Met dit kookboek geeft Dike je een kijkje in haar leven dat gedomineerd wordt door koken, eten, styling, Instagram en vooral heel veel avocado's. Haar grote passies zijn eten en styling. Deze passie leidde tot Fooddeco, een Instagram-account gekoppeld aan een blog waarop ze dagelijks de lekkerste recepten met mooi beeld deelt. Deze beelden én recepten verdienden het om gebundeld te worden tot een fantastisch en uniek boekje over avocado's.

Recepten

Wil je ook aan de slag met avocado's? Bekijk hier alvast een voorproefje uit het boek Avocado van Colette Dike:

Colette Dike is bekend van het prachtige Fooddeco. Ze maakt de meest originele en smaakvolle recepten met avocado. Denk bijvoorbeeld aan avocadofrietjes, een curry-zalmburger of smeuïge avocadobrownies.