dinsdag, 21 september 2021

Boekrecensie: Soep + WINACTIE

Meer dan 30 lekkere soeprecepten

Soep is lekker, gezond en makkelijk te maken. Het kookboek 'Soep' van Anne-Catherine Bley is dan ook heerlijk rechttoe, rechtaan. Ben je op zoek naar maaltijdsoepen, soepen met vlees, of juist vegetarische soepen? Je vindt het allemaal in dit kleine, compacte boekje vol verrassende soeprecepten.
Auteur:
Anne-Catherine Bley
Jaar van uitgave:
2018
Prijs:
€ 11,89
ISBN:
9789023015765
Aantal pagina's:
72

Groenten, peulvruchten, fruit, noten, kruiden... Met soep kun je eindeloos variëren. En dat zie je ook zeker terug aan de smaakvolle, pure ingrediënten die Anne-Catherine Bley in haar recepten gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoen-baconsoep, oosterse kikkererwtensoep of soep met doperwtjes en munt

Praktische tips 

Ben je nog niet zo'n soepkenner? Geen zorgen: je vindt namelijk in dit boek ook een aantal praktische tips. Zo hoef je - volgens Anne-Catherine Bley - niet altijd alleen maar verse ingrediënten te gebruiken voor in je soep. Ze geeft bijvoorbeeld de tip om ook eens gedroogde peulvruchten, zoals kikkererwten en rode bonen, uit blik te nemen. Hiermee win je simpelweg wat tijd, terwijl de smaak hetzelfde blijft. Een lekker en gezond soepje heb je dan helemaal in een handomdraai gemaakt. En door de vrolijke kleuren en aantrekkelijke foto's in het boek heb je meteen zin om aan de slag te gaan!

soep

Maak kans op 5x Soep

Deze winactie is helaas afgelopen. Je kunt niet meer deelnemen. 

Trefwoorden: