Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
vrijdag, 22 september 2017

De beste food Instagram accounts

Accounts die je moet volgen

Zit jij regelmatig op Instagram? Dan zullen de vele foto's van voeding je vast niet ontgaan zijn. Want vele 'foodies' plaatsen dagelijks mooie plaatjes van voeding op hun account. De vijf die wij op dit moment het meest mooi, inspirerend, aantrekkelijk en leuk vinden hebben we voor je op een rijtje gezet.

1) David Frenkiel & Luise Vindahl, @gkstories

Account met prachtige foto's en styling, vol met inspirerende vegetarische recepten.

 

2) Jeanine Donofrio, @loveandlemons

 

 

3) Brittany Wright, @wrightkitchen

Mooi account met prachtige foto's op kleur gesorteerd.

 

Last summer's tomatoes from @oxbow_farm, my most favorite. #foodgradients

Een bericht gedeeld door Brittany Wright (@wrightkitchen) op

 

4) Jamie Oliver, @jamieoliver

Ruim 6 miljoen volgers heeft Jamie Oliver op Instagram!

 

5) Ella, @deliciouslyella

 

In Engeland is Deliciously Ella al jaren een populaire foodie. Deliciously Ella, oftewel Ella Mills, kreeg in 2011 een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd ze beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten, die ze deelt met een grote hoeveelheid volgers. Inmiddels runt Ella haar eigen food-café: The Mae Deli in Londen. Dit heeft twee vestigingen in Londen en af en toe een pop-upstore.

Heb jij een leuk instagram account of heb je een leuke tip? Stuur ons een mail.