Download nu ons Superfood magazine!

Tips, trends en achtergronden over superfood

Superfood magazine
Getty Images

Chiazaad, gojibessen, maar ook de havermout uit grootmoeders kastje: superfoods worden steeds populairder. In ons digitale magazine lees je er alles over. Je kunt het nu gratis downloaden.

Superfoods zijn op dit moment zo populair dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want wat doen açaíbessen nu precies? Wat is rauwe chocolade eigenlijk? En kun je superfoods gewoon eten, óók als je bijvoorbeeld diabetes of een hoge bloeddruk hebt?

Superfood magazine
Getty Images


In het magazine Superfood lees je er alles over. Boordevol tips en trends, achtergrondinformatie en uitleg over het gebruik van superfoods. Daarnaast vind je antwoord op veelgestelde vragen en de lekkerste recepten; superfood ijsrecepten en gezonde mueslirepen bijvoorbeeld! En dat alles gemakkelijk bij de hand op je eigen tablet, pc of mobiel. Download dit prachtige magazine nu helemaal gratis.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Superfood magazine in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Auteur