zondag, 14 augustus 2022

Gratis magazine: Alles over afvallen

Inclusief 9 gezonde recepten

Elk jaar staat het met stip op 1 in de top 10 van meest gemaakte goede voornemens: afvallen. Niet zo vreemd, want gewicht verliezen en vervolgens op gewicht blijven is knap lastig. Gelukkig biedt een nieuw jaar nieuwe kansen voor een gezond begin. In dit gratis digitale magazine lees je hoe je op een verantwoorde manier naar een gezond gewicht toewerkt.

Mag er bij jou 'wel wat af'? Zie je de bomen niet meer tussen het bos aan voedingshypes, afslankmythes en wonderdiëten? In Alles over afvallen verzamelden we de beste artikelen van Gezondheidsnet over gewicht verliezen.

Je leest je hoe je op een verantwoorde manier naar een gezond gewicht toewerkt. Met dé acht gouden regels die belangrijk zijn als je wilt afvallen, sporttips voor thuis en antwoord op vragen als "Waarom heb je ’s avonds altijd trek?" en "Met welke sport verbruik je de meeste calorieën?"

Bovendien vind je in dit boekje negen lichte recepten, drie voor het ontbijt, drie voor de lunch en drie voor het avondeten.

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis boekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer je e-mailadres voordat je op verzenden klikt. Klopt je adres niet, dan komt het boekje namelijk niet aan. Niets ontvangen? Het boekje kan in je spam- of ongewenste mail-map terechtkomen.

Om dit receptenboekje te downloaden kun je je e-mailadres achterlaten.