donderdag, 30 juni 2022

Net getest: Silky Oaks Contour Wrap

Blijvend centimeterverlies na één behandeling

De Contour Wrap van Silky Oaks belooft versteviging en verstrakking na slechts één behandeling. Na drie behandelingen zou je zelfs een maat kleiner kunnen hebben. Tijd voor een test!

Wat belooft het?

De Silky Oaks Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk werd de behandeling bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten. Nu wordt de Contour Wrap vooral voor zijn afslankende werking toegepast.

De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulite minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling word ik door Wendy Angrave van Silky Oaks helemaal opgemeten. Op verschillende plekken worden streepjes gezet, zodat na de behandeling op precies dezelfde plekken kan worden gemeten.

Daarna word ik volledig ingewikkeld in elastische windels. Deze worden gedrenkt in een oplossing van zeeklei. De windels zijn warm en het voelt comfortabel en aangenaam aan.

Als mijn hele lichaam ingepakt is, moet daar over heen nog een groot wit pak. Het enige dat ik hoef te doen, is een uurtje relaxen en rustig afwachten.

Het effect

Reuze benieuwd ben ik dan ook als de windels er een voor een af worden gehaald. Lijkt mijn buik nu echt platter en mijn huid veel strakker? Ja! Niet alleen lijkt het zo, na de nieuwe metingen van Wendy blijk ik in totaal inderdaad 27 centimeter strakker te zijn.

Bij mijn taille ben ik de meeste centimeters kwijt: 3 centimeter! En dat in een uurtje tijd. Waar ik ook erg blij mee ben, is het centimeterverlies bij mijn bovenarmen. Die zijn beide 1 centimeter strakker geworden. De striae op mijn buik, ontstaan tijdens mijn zwangerschap, valt veel minder op en de huid ziet er echt veel beter uit.

Conclusie

Het werkt echt! En niet alleen het centimeterverlies is erg prettig. Ook voelt mijn huid heel zacht aan en is de cellulite op mijn bovenbenen zo goed als weg. Het voelt echt alsof mijn lichaam gifstoffen heeft opgeruimd. Een perfect begin van het voorjaar en zeker voor herhaling vatbaar.

Richtprijs voor een enkele Contour Wrap is €80, een pakket van drie behandelingen €225. Meer informatie over de Contour Wrap en Silky Oaks kun je vinden op: www.silkyoaks.be.

Trefwoorden: