maandag, 8 augustus 2022

Win 2x Philips Somneo Sleep & Wake-Up light

Ga ontspannen slapen en word uitgerust wakker

Bijna 28 procent van de Nederlanders zegt slaapproblemen te hebben, variërend van moeilijk in slaap komen tot moeite met doorslapen en te vroeg wakker worden. Slecht slapen zorgt dat je overdag minder alert en uitgerust bent en heeft nadelige gevolgen voor je gezondheid. Daarom verloten we twee Philips Somneo Sleep & Wake-up Lights ter waarde van €179,99 per stuk. Doe snel mee en wie weet ga jij binnenkort ontspannen slapen en sta je uitgerust weer op.

De Philips Somneo Sleep & Wake-up Light is ontworpen om je te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die jouw ademhaling begeleiden en persoonlijke 'zoninstellingen'.

Natuurlijke simulatie van zonsopgang

Het licht van de Philips Somneo wordt vóór je wektijd geleidelijk sterker, net als bij zonsopkomst. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om de slaapkamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Deze gesimuleerde zonsopgang bereidt je lichaam langzaam voor op het wakker worden, terwijl je nog slaapt. Omdat de gevoeligheid voor licht per persoon verschilt, kun je het helderheidsniveau van de Wake-up light zelf instellen. Bovendien kun je hem gebruiken als instelbare bed- of leeslamp.

RelaxBreathe en simulatie van zonsondergang

De RelaxBreathe lampjes zijn geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Ze regelen je ademhaling en helpen je te ontspannen en in slaap te vallen. Daar helpt ook de simulatie van zonsondergang bij, die je helpt voor te bereiden op het slapen door het licht en eventueel ook het geluid langzaam te dimmen.

Geluid en muziek

Met de Philips Somneo word je wakker met geluiden uit de natuur, sfeervolle muziek of je favoriete radiozender. Op de ingestelde wektijd begint het geselecteerde geluid zacht te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam harder wordt. De overgang van slaap naar ontwaken is geleidelijk, maar bedoeld om je uiteindelijk volledig wakker te maken.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.