woensdag, 10 augustus 2022

Net getest: hipNthigh

Strakkere en mooiere bovenbenen

Mijn bovenbenen zou ik graag strakker en mooier zien. Uit ervaring weet ik dat het geen zin heeft om af te gaan vallen. Want niet mijn benen worden dan dunner, maar mijn taille. Er zit dus niks anders op dan te gaan trainen en de hipNthigh te testen.

Wat is de hipNthigh?

De hipNthigh is ontwikkeld door fitnessdeskundige Alain Hulspas. Het is een soort elastiek waarmee je kunt trainen. Bij de hipNthigh krijg je een dvd geleverd met oefeningen. Zo kun je de spiergroepen rond bil en dij op een effectieve manier trainen.

Wat belooft het?

Mooie en strakke benen! En dat niet alleen. De hipNthigh belooft, als je regelmatig traint en een verantwoord voedingspatroon hebt, een fit en strak lichaam.

Hoe werkt het?

Vol enthousiasme begin ik met trainen. Op de dvd staan de oefeningen die je kunt doen met de hipNthigh. De oefening die goed is voor de zijkant van je bovenbenen, doe ik extra vaak. Het gaat heel makkelijk, omdat het elastiek ervoor zorgt dat je heen en weer blijft gaan.

De dag erna ben ik wat minder enthousiast, want de spierpijn is hevig. Gewoonlijk als ik ga sporten begin ik met een warming-up en sluit ik af met een coolingdown. Ik besluit dat de volgende keer hierbij ook te doen. En met succes, want die keer erna is de spierpijn een stuk minder hevig.

Trouw doe ik twee weken lang alle oefeningen twee keer in de week, maar al snel kom ik erachter dat thuis trainen niets voor mij is. Ik vind het veel leuker om naar een sportschool te gaan en mee te trainen in een les met instructeur.

Conclusie

De hipNthigh doet zijn werk goed als je hem trouw iedere week een aantal keren gebruikt.  Je kan hem thuis gebruiken met de work-outs die op de dvd staan, maar ik vind het veel prettiger hem mee te nemen naar de sportschool en daar bij de BBB-lessen die ik volg te gebruiken.

De hipNthigh is namelijk veel prettiger om oefeningen mee te doen dan de elastieken die bij mijn sportschool gebruikt worden. Door het handige en zachte klittenband om je enkels knelt en snijdt het niet en kun je je volledig concentreren op de oefeningen. Ook ziet de hipNthigh er mooi uit en train je je benen een stuk intensiever dan zonder elastiek.

Ik heb nog geen superstrakke en slanke bovenbenen gekregen, maar dat ligt meer aan mij dan aan de hipNthigh. Ik train nu namelijk twee keer per week, maar ik ben er van overtuigd dat als ik het vaker zou doen, het effect groter zou zijn.

Meer informatie kun je vinden op: www.hipnthigh.nl.

Trefwoorden: