Winnen: 5 x een Beurer insectenbeetheler t.w.v. €37,99

Zeg vaarwel tegen de jeuk na een beet of steek

Beurer Insectenbeetheler
Beurer

Door het recordwarme en extreem natte voorjaar is de basis voor een muggenrijke zomer gelegd. En ondanks anti-muggenspray, klamboe of hor voor deur of raam, slaan die muggen sneller toe dan je denkt. De Beurer insectenbeetheler maakt korte metten met de gekmakende jeuk na een beet of steek. En dat is fijn, want we mogen vijf insectenbeethelers BR90 t.w.v. €37,99 verloten. Doe snel mee!

Na een milde winter en een regenachtige start van het jaar zijn de muggen niet bepaald inactief gebleven. Gelukkig is er geen reden tot zorgen. Gezondheidsspecialist Beurer heeft namelijk een succesvol assortiment aan insectenbeethelers gelanceerd om direct verlichting te bieden bij onder andere muggenbeten.

Thuis, op reis, bij de barbecue, op de camping of tijdens festivals: dankzij het compacte ontwerp van de BR 90 en de BR 60, of zelfs de 'mini'BR 10, kun je de insectenbeetheler gemakkelijk meenemen in elke tas of zak. Hierdoor heb je hem altijd bij de hand wanneer je hem nodig hebt. 

Medicijnvrije behandeling van jeuk en zwelling

Met de BR 90, BR 60 en BR 10 heeft Beurer drie insectenbeethelers in het assortiment die warmte gebruiken om jeuk en zwelling te behandelen van insectenbeten en steken van muggen, bijen of andere kleine insecten. De warmte vernietigt de geïnjecteerde eiwitten die de afweerreactie van het lichaam veroorzaken in de vorm van zwelling en jeuk. Dit zorgt tot verlichting van deze symptomen. Omdat deze methode geen chemische stoffen gebruikt, is het ook bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zwangere vrouwen. 

Hoe werkt zo'n insectenbeetheler?

insectenbeetheler werking
Beurer

Snel opwarmende keramische warmteplaat

Beurer's Insectenbeethelers passen een specifieke warmte van 50°C toe die het genezingsproces kan versnellen en de jeuk en zwelling veroorzaakt door insectenbeten en -steken binnen enkele seconden kan verminderen. Gebruik onmiddellijk na een steek of beet voor het beste resultaat!

Afhankelijk van het gekozen type apparaat kun je met de keramische warmteplaat kiezen uit twee instellingen:

  • Programma 1 - 3 seconden warmte voor de eerste toepassing en voor de gevoelige huid.
  • Programma 2 - 6 seconden warmte voor regelmatig gebruik of een normale huid.

Drie varianten

insectenbeetheler
Beurer

De insectenbeetheler komt in drie varianten, geschikt voor iedere gelegenheid.

BR 90: de alleskunner mét een handig lampje, €37,99, 5 jaar garantie (10,1 x 3,6 x 2,0 cm)
BR 60: de familie-favoriet, €34,99, 5 jaar garantie (9,8 x 3,5 x 1,9 cm)
BR 10: het outdoortalent, €24,99, 5 jaar garantie (8,6 x 3,5 x 2,5 cm)

Meer informatie over de verschillende varianten vind je hier.

Kansje wagen?

Wij mogen 5 exemplaren van de BR 90 insectenbeetheler weggeven. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken. Deze prijsvraag loopt tot 31 juli 2024. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Wil je niet wachten om de insectenbeetheler te testen, shop hem dan nu

Webform
Adresgegevens
en ga akkoord met de actievoorwaarden en de privacyvoorwaarden.
Auteur