Net getest: Skunkx

Warme en ontspannen voeten

Getty Images

Tijdens een personeelsuitje hebben we 12 kilometer gewandeld. Ik kom met pijn in mijn voeten thuis. Gelukkig staan de Skunkx op mij te wachten. Kunnen deze zelfverwarmende sloffen misschien iets voor mijn voeten betekenen?

Wat is het?

De Skunkx is een voetverwarmer en -massageapparaat in één. De slof heeft twee verwarmingsstanden: normaal en extra warm. De extra warme stand voert constant warmte toe voor mensen met extreem koude voeten

De combinatie van massage en actieve verwarming is een goede manier om pijnlijke en overbelaste voeten te verlichten. De massagefunctie kan ook los worden gebruikt.

Wat belooft het?

De Skunkx verwarmt en masseert de voeten. Dit stimuleert de bloedcirculatie, zodat je nooit meer koude voeten hebt. Skunkx zorgen urenlang voor warme en ontspannen voeten. De massage revitaliseert pijnlijke en vermoeide voeten.

Werkt het?

Het werkt absoluut. De Skunkx worden heerlijk warm en de massage is een weldaad voor mijn pijnlijke voeten. Ze zijn erg makkelijk om te bedienen; zelfs mijn dochter van 3 jaar weet meteen hoe het werkt. De Skunkx zijn van mooie kwaliteit. De binnenkant van schapenwol voelt lekker zacht aan. Het is een echt luxe product.

Zijn er nadelen?
Getty Images

Het klinkt allemaal heel mooi, maar zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, de prijs! Ik denk niet dat er veel mensen zijn die een paar honderd euro zomaar kunnen - of willen - neertellen voor een paar 'sloffen'.
Verder zijn Skunkx relatief zwaar (denk hierbij aan bergschoenen), terwijl ze los om je voeten zitten. Vooral op de trap kan dit gevaarlijke situaties opleveren.

Meer informatie over Skunkx: www.skunkx.com

 

Auteur 
  • Maaike van der Westen