zaterdag, 19 juni 2021

Champignons met peterselie en knoflook

Met lekker bruinbrood

Ingrediënten

  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 6 takjes bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel olie

Bereiding

  1. Rooster het brood goudbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
  2. Was de peterselie en snijd de blaadjes klein.
  3. Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in reepjes.
  4. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  5. Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
  6. Maak het op smaak met peper.
  7. Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
155 kcal
Eiwit
8 gram
Koolhydraten
15 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
3 gram
Zout
0,4 gram