vrijdag, 4 december 2020

Gevulde forel in bakpapier

Smaaksensatie uit de oven.

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 2 kleine forellen
  • Dille (vers of diepvries)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 170 °C.
  2. Boen de limoen goed schoon en en snijd hem in plakken.
  3. Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog. Bestrooi de vissen van buiten en van binnen met wat peper.
  4. Leg iedere forel op een stuk bakpapier en vul de buikholtes met de plakken limoen en wat dille.
  5. Vouw het papier goed dicht, met de sluiting naar boven.
  6. Leg de pakketjes op de bakplaat in de oven en laat de forel in 20 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met broccoli en aardappelpuree.
 
Hiervoor heb je nodig:
500 gram broccoli
6 opscheplepels aardappelpuree
 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Energie
420 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
40 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
10 gram
Zout
0,3 gram