dinsdag, 29 september 2020

IJskoffie

Sterk en fris bakkie

Ingrediënten

  • 2 koppen sterke koffie
  • 2 theelepels bruine basterdsuiker
  • 2 eetlepels karamel- of chocoladesaus (flesje)
  • 1 dl halfvolle melk
  • 6 ijsklontjes

Bereiding

  1. Roer de basterdsuiker door de koffie en laat de koffie helemaal koud worden.
  2. Verdeel de koffie over 2 glazen en schenk de saus en de melk er bij.
  3. Doe de ijsklontjes in het glas en steek er rietjes in.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht lamsvlees in rode wijn, snijboontjes en aardappelen.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
65 kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
10 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
0 gram
Zout
0,06 gram
Trefwoorden: