Italiaans gevuld brood

Snel recept voor een lange (na)zomeravond.
Ingrediënten
- 1 klein rond bruin- of volkorenbrood
- 3 eetlepels tapenade met zongedroogde tomaatjes
- 2 vleestomaten
- 2 geroosterde paprika's (pot)
- 100 gram gemengde sla
- 150 gram gerookte kipfilet
Bereiding
- Snijd een kapje van het brood en hol het brood enigszins uit.
- Bestrijk het brood van binnen met 2 eetlepels tapenade.
- Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de paprika’s in repen.
- Snijd de kip in blokjes.
- Meng de sla met de stukjes tomaat, paprika, kip en 1 eetlepel tapenade.
- Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op.
- Snijd het brood in punten.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Energie |
680 kcal
|
---|---|
Eiwit |
45 gram
|
Koolhydraten |
95 gram
|
Vet |
10 gram
|
Verzadigd vet |
2 gram
|
Vezels |
15 gram
|
Zout |
2,85 gram
|