zondag, 9 augustus 2020

Kabeljauw gestoofd in wijn en kruiden

Elke dag bijzonder

Ingrediënten

  • 2 moten kabeljauw of klein staartstuk
  • 6 takjes peterselie
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 eetlepel dille (vers of uit de diepvries)

Bereiding

  1. Dep de vis droog en bestrooi de vis met peper.
  2. Maak de peterselie schoon en knip het klein.
  3. Verwarm de margarine en bak hierin de vis voorzichtig aan een kant bruin.
  4. Schenk de wijn erbij met de kruiden en stoof de vis in 10 minuten gaar.

Menusuggestie

Lekker met snijbonen en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:

  • 400 gram snijbonen
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
365 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
9 gram
Zout
0,52 gram