Getty Images
      
  De kroon op het weekend.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  0-15 minuten
          Ingrediënten
- 1 ei
 - 1 eetlepel suiker
 - 1 theelepel kaneel
 - 1 deciliter halfvolle melk
 - 2 sneetjes volkoren krentebrood
 - 1 eetlepel vloeibare margarine
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  215kcal
          
    Eiwit 
              
  8 gram
          
    Koolhydraten 
              
  25 gram
          
    Vezels 
              
  3 gram
          
    Vet 
              
  8 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  2 gram
          
    Zout 
              
  500 milligram
          Bereiding
1. Klop in een diep bord het ei los.
2. Klop er de suiker, de kaneel en de melk door.
3. Snijd de sneetjes brood ieder in 3 à 4 repen.
4. Wentel het brood door het eimengsel en laat het brood het vocht opnemen.
5. Verwarm de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes bruin.
6. Geef ze warm of koud met een kopje koffie.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht beenham met appel, sperzieboontjes en aardappelen.