Kaneelreepjes

Getty Images

De kroon op het weekend.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 ei 
  • 1 eetlepel suiker 
  • 1 theelepel kaneel 
  • 1 deciliter halfvolle melk 
  • 2 sneetjes volkoren krentebrood 
  • 1 eetlepel vloeibare margarine

Bereiding

1. Klop in een diep bord het ei los.
2. Klop er de suiker, de kaneel en de melk door.
3. Snijd de sneetjes brood ieder in 3 à 4 repen.
4. Wentel het brood door het eimengsel en laat het brood het vocht opnemen.
5. Verwarm de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes bruin.
6. Geef ze warm of koud met een kopje koffie.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht beenham met appel, sperzieboontjes en aardappelen.

 

Voedingswaarden

Energie 
215kcal
Eiwit 
8 gram
Koolhydraten 
25 gram
Vezels 
3 gram
Vet 
8 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
500 milligram
Auteur