zaterdag, 24 juli 2021

Kapucijners met appel en piccalilly

De betere bonenmaaltijd.

Ingrediënten

  • 1 prei
  • 3 tomaten
  • 2 eetlepel olie
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 grote pot kapucijners
  • 1 appel
  • 50 gram piccallily

Bereiding

  1. Maak de prei en de tomaten schoon.
  2. Snijd de prei in ringen en de tomaten in parten.
  3. Smoor de prei 10 minuten in de olie met de kerrie zacht.
  4. Stoof de parten tomaat kort mee.
  5. Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af.
  6. Schil de appel en snijd hem in blokjes.
  7. Meng de blokjes appel en de kapucijners door de groente en warm het geheel goed door.Serveer de piccalilly er bij.

Ingrediënten over?

Appels:
In de koelkast zijn appels 2 tot 4 weken goed te houden. Appels rijpen sneller als ze naast een banaan liggen.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
435 kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
50 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
20 gram
Zout
1,4 gram