dinsdag, 1 december 2020

Karbonade met tandoorisaus

Ingrediënten

  • 2 ribkarbonades
  • Ca. 1 eetlepel tandooripasta (potje)
  • 1 eetlepel olie
  • 1 ui
  • 1 eetlepel geraspte kokos

Bereiding

  1. Bestrijk de karbonades met tandooripasta.
  2. Laat ze afgedekt in de koelkast een paar uren marineren.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de karbonades in 10-15 minuten bruin en gaar.
  4. Pel de ui en snijd hem klein.
  5. Neem het vlees uit de pan en leg het op een voorverwarmd bord.
  6. Bak de ui kort in de pan.
  7. Schenk 1 dl water in de pan en voeg de kokos toe.
  8. Roer alle aanbaksel los van de panbodem en laat de saus even sudderen.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Bron(nen):
Energie
215 kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
4 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Vezels
2 gram
Zout
1 gram