zaterdag, 5 december 2020

Muntfizz

Lekker buiten eten

Ingrediënten

  • ½ bosje munt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 theelepels suiker
  • 6 deciliter light up-drank of tonic light

Bereiding

  1. Was de takjes munt en doe ze in een hoge kom. 
  2. Voeg het citroensap, de suiker en ½ dl water toe.
  3. Kneus de muntblaadjes met een lepel en laat het een uur trekken.
  4. Verdeel de takjes munt en het vocht over de glazen. 
  5. Vul de glazen verder met de up-drank of tonic.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht varkenshaasspiesjes met champignons, bacon en maïs en pastasalade van Ingeborg.
 

 

Aantal personen

4

Bereidingsduur

30+ minuten
Bron(nen):
Energie
1 kcal
Eiwit
0 gram
Koolhydraten
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
0 gram
Zout
0 gram