Pangasius met olijven

Getty Images

Gemakkelijk mediterraans

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 2 stukken pangasius
  • 1 eetlepel citroensap
  • 10 zwarte olijven
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 6 blaadjes basilicum

Bereiding

1. Wrijf de vis in met wat citroensap en strooi er peper over.
2. Snijd de olijven in stukjes.
3. Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin en gaar. Bak de stukjes olijf kort mee.
4.Strooi er de klein geknipte basilicum over.

Menusuggestie

Lekker met snijbonen en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:

  • 400 gram snijbonen
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Voedingswaarden

Energie 
355kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
25 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Zout 
1000 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum