vrijdag, 14 augustus 2020

Pangasius met olijven

Gemakkelijk mediterraans

Ingrediënten

  • 2 stukken pangasius
  • 1 eetlepel citroensap
  • 10 zwarte olijven
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 6 blaadjes basilicum

Bereiding

1. Wrijf de vis in met wat citroensap en strooi er peper over.
2. Snijd de olijven in stukjes.
3. Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin en gaar. Bak de stukjes olijf kort mee.
4.Strooi er de klein geknipte basilicum over.

Menusuggestie

Lekker met snijbonen en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:

  • 400 gram snijbonen
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
355 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
10 gram
Zout
1 gram
Trefwoorden: