woensdag, 2 december 2020

Papillot met zalm en prei

De zalm wordt zijdezacht geserveerd.

Ingrediënten

  • 100 gram prei
  • 2 moten zalmfilet
  • 2 theelepels dille (diepvries of vers)
  • ½ eetlepel olie

Bereiding

  1. Maak de prei schoon en snijd de groente in smalle ringen.
  2. Verdeel de prei over 2 stukken aluminiumfolie.
  3. Bestrooi de vis met peper en leg de zalm op de prei.
  4. Verdeel de dille over de vis.
  5. Druppel er wat olie over en vouw het folie goed dicht.
  6. Laat de pakketjes in een stoompan boven kokend water of in een gewone pan met een klein bodempje kokend water in 10 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met snijboontjes en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
6 opscheplepels aardappelpuree

 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten
Energie
450 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
40 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Vezels
10 gram
Zout
0,2 gram
Trefwoorden: