
Getty Images
Kleur op je bord
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 150-200 gram volkoren pasta, bijv. schelpjes
- 1 ui
- 1 gele en 1 groene paprika
- 1 kleine aubergine
- 2 eetlepels olie
- 1 blik tomatenblokjes
- 2 merquesworstjes of andere pittige runderworstjes
Voedingswaarden
Energie
645kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
75 gram
Vezels
15 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
1580 milligram
Bereiding
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers, de paprika’s in repen en de aubergine in blokjes.
- Fruit de ui in de olie glazig.
- Bak de paprika en de aubergine enkele minuten mee.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus een paar minuten pruttelen.
- Knip of snijd de worstjes in stukjes en laat ze in de saus gaar worden.
- Maak de saus op smaak met peper en meng de gare pasta door de saus.