
Getty Images
Al je favoriete groentes
Aantal personen
2
Bereidingsduur
35 minuten
Ingrediënten
- 1 paprika
- 1 dunne courgette
- 1 kleine aubergine
- 100 gram kastanjechampignons
- 1 eetlepel olie
- 150 gram vegetarische roerbakstukjes
- 150-200 gram volkoren penne
- 2 eetlepels pesto
- Citroensap
Voedingswaarden
Energie
650kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
75 gram
Vezels
15 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
2000 milligram
Bereiding
- Warm de oven voor op 220° C.
- Maak de groente schoon. Snijd de paprika in brede repen. Snijd de courgette en de aubergine in tweeën en schaaf de helften in dunne plakken. Halveer de champignons.
- Doe de groente in een kom en schep er de olie door. Verdeel de groente over een bakplaat en rooster de groente in 15-20 minuten gaar en goud bruin.
- Schuif na ca. 10 minuten de groente wat aan de kant en leg de roerbakreepjes er bij.
- Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Giet de penne af en schep er de pesto door. Schep de geroosterde groente met het vocht en de roerbakreepjes op de pasta. Druppel er een beetje citroensap over.
Bron
- Voedingcentrum