dinsdag, 27 oktober 2020

Sandwich met biefstukreepjes

Kan prima als lunchgerecht maar ook lekker als je een keer geen zin hebt om uitgebreid te koken.

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 150 gram champignons
  • 2 middelgrote tomaten
  • 200 gram biefstuk
  • 2 el vloeibare margarine
  • 8 sneetjes meergranen brood
  • Halvarine
  • 2 handen rucolasla
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Verhit de margarine in een pan en bak hierin de groenten, zonder tomaat, aan tot het beetgaar en bruin is.
  2. Voeg de biefstukreepjes toe en bak deze kort aan zodat ze net kleuren.
  3. Voeg de tomaat toe en warm deze kort mee.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Besmeer de boterhammen met halvarine en beleg er vier met het groente-biefstukmengsel.
  6. Verdeel er wat rucolasla overheen en leg de tweede boterham er bovenop.

Aantal personen

4

Bereidingsduur

30 minuten
Energie
314 kcal
Trefwoorden: