woensdag, 25 november 2020

Vanillevla met geroerbakte cranberries

Een heerlijk toetje

Ingrediënten

  • 150 cranberries
  • olie
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • ½ dl sinaasappelsap
  • 2 dl magere vanillevla

Bereiding

  1. Was de cranberries en laat ze goed uitlekken.
  2. Bestrijk een koekenpan met een antiaanbaklaag met een beetje olie en verwarm de pan.
  3. Bak de cranberries al omscheppend hierin tot ze open knappen. Schep er direct de basterdsuiker en het sinaasappelsap door en laat de cranberries afkoelen.
  4. Verdeel de vanillevla over 2 schaaltjes en schep de cranberries er op.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten
Bron(nen):
Energie
130 kcal
Eiwit
4 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
2 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
2 gram
Zout
0 gram